Головна Новини Суспільство права людини Названі терміни, коли порахують усіх українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі терміни, коли порахують усіх українців

Кабмін визначився з датою перепису населення

6 листопада 2019, 08:30 comments2702
Поділіться публікацією:
Названі терміни, коли порахують усіх українців

Всеукраїнський перепис населення проведуть у листопаді-грудні 2020 року. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив Офіс омбудсмена.

За інформацією відомства, не так давно пройшла зустріч, на якій обговорювалося питання дотримання вимог законодавства у сфері захисту персональних даних при проведенні пробного перепису населення.

Головні питання навколо яких розгорнулася дискусія — це обсяг даних про осіб, які будуть збиратися під час перепису, та забезпечення належного рівня захисту зібраних даних.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на перепис населення в 2020 виділять більше 3 млрд грн. Відзначається, що в липні глава держави Володимир Зеленський доручив Кабміну розглянути питання створення єдиного державного веб-порталу електронних послуг, до лютого 2020 року провести верифікацію набору ідентифікаційних даних фізичних осіб в національних електронних інформаційних ресурсах і за результатами розглянути можливість введення електронної перепису населення.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр повідомляв, що перепис населення в світі робиться за допомогою онлайн інструментів, і незважаючи на це, в Україні шукають можливість зробити перепис з урахуванням онлайн-інструментів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!