Головна Новини Суспільство права людини Міністр освіти Ганна Новосад висловилася про ринок землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр освіти Ганна Новосад висловилася про ринок землі

В Україні не вийде навчити дітей принципам демократії до тих пір, поки в країні діють радянські обмеження, вважає Новосад

13 листопада 2019, 15:07 comments2748
Поділіться публікацією:
Міністр освіти Ганна Новосад висловилася про ринок землі

Глава міністерства науки і освіти Ганна Новосад підтримала прийняття закону про ринок землі. Про це вона написала на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Чиновниця зв'язала ситуацію, що виникла навколо ринку землі зі своєю сферою діяльності. Новосад зазначила, що в Україні не вийде навчити дітей принципам демократії до тих пір, поки в країні діють радянські обмеження.

"Більшість земель під мораторієм, близько 75% – приватні, 25% — державні. Чинний мораторій, насамперед, це заборона "звичайному" українцеві розпоряджатися власною землею.

Чиновниця також зазначила, що 1,5 із 6,7 мільйонів українців, які отримали у власність паї, померли, так і не отримавши можливості розпорядитися власною землею.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що більшість народних депутатів фракції "Слуга народу", які були обрані на одномандатних виборчих округах, не будуть голосувати за закон, яким запускається ринок землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!