Екс-колега Зеленського розповів про реакцію президента на скандальний номер хору їм. Верьовки

Актор Олександр Пікалов впевнений, що не будь Зеленський президентом. жартівливий номер всім би "зайшов"

Колишній колега по сцені "95 кварталу" Володимира Зеленського Олександр Пікалов розповів, як чинний гарант відреагував на гучний скандал з участю хору їм. Верьовки при виконанні пісні Євгена Кошового, де висміюється пожежа в будинку екс-голови Нацбанку України Валерії Гонтарєвої. Про це передає "РБК", посилаючись на передачу Катерини Осадчої "Світське життя".

"Я написав йому: "ну що?". Він відповів: "отож". І все. Це гумор, це жарти. Це жарти і треба на це дивитися якось легше. Але мені здається, що, якщо Володимир Олександрович сьогодні не був би президентом країни, цей номер зайшов би, все б сміялися і не було б ні зауважень, ні проблем – нічого", - переконаний актор і особистий друг Володимира Зеленського.

Також Пікалов підкреслив, що після такого гучного скандалу, який завдав шкоди і державному ансамблю, писати сценарії для вечірніх шоу в "Кварталі" група гумористів буде куди більш серйозно.

"Це проблеми цих людей (про яких жартує студія "Квартал 95" – прим. ред.), але після цього випадку, напевно, будемо робити так, щоб нікому не нашкодити, тому що накинулися на хор Верьовки. Вони співають дуже красиво. Вони що, після цього номера погано почали співати?" – звертається до співрозмовниці учасник шоу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заміський будинок Валерії Гонтарєвої, яка при п'ятому президента Петра Порошенка займала посаду голови НБУ, згорів буквально вщент.