Головна Новини Суспільство права людини Екс-колега Зеленського розповів про реакцію президента на скандальний номер хору їм. Верьовки
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-колега Зеленського розповів про реакцію президента на скандальний номер хору їм. Верьовки

Актор Олександр Пікалов впевнений, що не будь Зеленський президентом. жартівливий номер всім би "зайшов"

17 листопада 2019, 20:48 comments3936
Поділіться публікацією:
Екс-колега Зеленського розповів про реакцію президента на скандальний номер хору їм. Верьовки

Колишній колега по сцені "95 кварталу" Володимира Зеленського Олександр Пікалов розповів, як чинний гарант відреагував на гучний скандал з участю хору їм. Верьовки при виконанні пісні Євгена Кошового, де висміюється пожежа в будинку екс-голови Нацбанку України Валерії Гонтарєвої. Про це передає "РБК", посилаючись на передачу Катерини Осадчої "Світське життя".

"Я написав йому: "ну що?". Він відповів: "отож". І все. Це гумор, це жарти. Це жарти і треба на це дивитися якось легше. Але мені здається, що, якщо Володимир Олександрович сьогодні не був би президентом країни, цей номер зайшов би, все б сміялися і не було б ні зауважень, ні проблем – нічого", — переконаний актор і особистий друг Володимира Зеленського.

Також Пікалов підкреслив, що після такого гучного скандалу, який завдав шкоди і державному ансамблю, писати сценарії для вечірніх шоу в "Кварталі" група гумористів буде куди більш серйозно.

"Це проблеми цих людей (про яких жартує студія "Квартал 95" – прим. ред.), але після цього випадку, напевно, будемо робити так, щоб нікому не нашкодити, тому що накинулися на хор Верьовки. Вони співають дуже красиво. Вони що, після цього номера погано почали співати?" – звертається до співрозмовниці учасник шоу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заміський будинок Валерії Гонтарєвої, яка при п'ятому президента Петра Порошенка займала посаду голови НБУ, згорів буквально вщент.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!