Головна Новини Суспільство права людини Стало відомо, коли українці зможуть користуватися електронними водійськими правами
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли українці зможуть користуватися електронними водійськими правами

В середині грудня в Україні будуть видавати електронні водійські права

25 листопада 2019, 07:59 comments1799
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли українці зможуть користуватися електронними водійськими правами

В наступному місяці українці зможуть користуватися електронними водійськими правами. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, повідомляє "Радіо Свобода".

"За два-три тижні до нового року вже можна буде насолоджуватися цифровими правами", — сказав він. Чиновник зазначив, що зараз додаток для електронних прав знаходиться на стадії тестування, вже готова нормативна база. А презентацію цього нововведення проведуть під час підбиття підсумків "100 днів роботи уряду".

Раніше Федоров повідомляв про те, що у грудні в Україні запрацює додаток "Держава в смартфоні", який в цілому дасть старт переходу від паперів до електронних документів.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Україні запустять систему електронних довіреностей, які будуть доповненням до паперових документів. При оформленні довіреності у нотаріуса українці отримуватимуть крім стандартного паперового бланка ще і pdf-файл. Його юрист відправить в мережу або скопіює на флешку. Ця версія документу буде містити електронний підпис нотаріуса.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!