Головна Новини Суспільство права людини В Україні укладених буде вважати спеціальна програма
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні укладених буде вважати спеціальна програма

У міністерстві розробили програмне забезпечення, яке дозволить вести облік засуджених

29 листопада 2019, 07:52 comments1005
Поділіться публікацією:
В Україні укладених буде вважати спеціальна програма

Мін'юст створив програмне забезпечення для електронного ведення обліку осіб, які перебувають у пенітенціарних установах. Про це розповів глава відомства Денис Малюська.

За його словами, на сьогоднішній день немає достовірної інформації про те, скільки  ув'язнених перебуває у пенітенціарних установах України, але це орієнтовно близько 50 тисяч.

“Ми не можемо це адмініструвати, ми не знаємо, що відбувається з людьми в усіх установах, у нас немає обліку", − сказав він.

Малюська зазначив, що нещодавно була розроблена спеціальна програма для пенітенціарних установ, яка допоможе вести облік ув'язнених і допоможе враховувати ризики, пов'язані з певними персонами, які перебувають в у пенітенціарних установах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 16 серпня підозрюваний у наркоторгівлі громадянин Ізраїлю Амос Дов Сільвер втік з-під конвою в аеропорту Бориспіль. Найближчим часом він буде екстрадований в Ізраїль. Крім того, ДБР затримала трьох співробітників СБУ, їх підозрюють у тому, що вони допомогли Сільверу втекти.

Поліція викрила віртуальний ринок марихуани, який діяв в месенджері Telegram. Серед затриманих були 42 особи, громадяни Ізраїлю, США, України та Німеччини, включаючи засновника Амоса Дов Сільвера. За інформацією прокуратури за останні два роки через мережу пройшли сотні мільйонів шекелів між 3 тисячами продавців наркотиків та приблизно 200 тисячами покупців. Сільвер, перебуваючи у в'язниці, написав ізраїльській поліції, що його переслідують за злочин, якого він не скоював. За рішенням українського суду, прохання Сільвера було задоволене і було прийнято рішення повернути його на батьківщину, в Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!