Головна Новини Суспільство права людини Сестрам Хачатурян заборонили разом святкувати Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестрам Хачатурян заборонили разом святкувати Новий рік

Доля сестер досі залишається невирішеною

25 грудня 2019, 09:25 comments2491
Поділіться публікацією:
Сестрам Хачатурян заборонили разом святкувати Новий рік

Судовий процес над Христиною, Ангеліною і Марією Хачатурян, обвинуваченими у вбивстві їхнього батька Михайла Хачатуряна досі не завершився. Так, слідчий комітет провів розслідування справи і передав його на затвердження в прокуратуру. Після цього міру покарання для сестер визначатиме суд.

Відомо, що на даний момент дівчата знаходяться під домашнім арештом, проте суд не залишив їх під одним дахом. Передбачається, що так вони не зможуть домовитися про те, що говоритимуть і як діятимуть в суді. Таким чином, старша і середня сестра знаходяться в будинку у родичів матері, а наймолодша Марія живе у мами Аурелії. Варто зазначити, що законодавством не передбачено возз'єднання сім'ї, тому родички залишаються під домашнім арештом, і Новорічні свята зустрінуть не разом.

Як передає паблік Mash, посилаючись на адвоката Марії Ярослава Пакуліна, Христина, Ангеліна і Марія не мають права знаходиться за межами будинку після дев'яти годин вечора. Крім того, Марії заборонено вживати спиртні напої, так як на момент вчинення злочину їй було 18 років. Тому на весь період кримінальної справи ставлення до неї як до неповнолітньої. Пакулін також розповів, що якщо дівчата порушать будь-яке з цих умов, то їх відправлять під варту.

Нагадаємо, в липні минулого року Ангеліна, Христина і Марія завдали множинні удари ножем та молотком своєму батькові Михайлу, після яких він помер. З'ясувалося, що протягом довгого часу чоловік знущався над дочками, бив та ґвалтував їх. Слідство врахував факти сімейного насильства як обставини, що пом'якшують вину, але дівчата все ж відповідатимуть за вчинений злочин. Так, Марії хочуть призначити примусове лікування, а страшим загрожує від 10 до 20 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчинок матері Анастасії Заворотнюк розбурхав Мережу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/breakingmash
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!