Головна Новини Суспільство права людини Новий рік на носі: Українці чекають від 2020-го самого кращого
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рік на носі: Українці чекають від 2020-го самого кращого

Українці вірять в те, що в 2020 році все буде краще, ніж в році, що минає

26 грудня 2019, 12:58 comments1666
Поділіться публікацією:
Новий рік на носі: Українці чекають від 2020-го самого кращого

Українці з надією дивляться в наступний рік, сподіваючись, що він їм принесе позитивні зміни, і буде багато хороших моментів. Про це йдеться в дослідженні загальнонаціонального дослідження фонду Демократичних ініціатив ім. Ілька Кучеріва та Центру Разумкова.

Згідно з результатами опитування, половина жителів України ( 51%) чекають, що в 2020 році буде більше хорошого, ніж негативу. 20% вважають, що наступний рік буде гірше минулого.

Українці сподіваються, що гривня буде стабільною: 52% вважають, що це станеться, і 36% — ні. Також вони вірять в те, що інвестиції в Україну будуть зростати (вірять – 47%, ні – 33%).

Крім усього іншого, про деякі можливі зміни в країні думки громадян України розділилися: встановлення миру на Донбасі вважають ймовірним 42%, ні – 46%, економічне зростання, відповідно, 45% і 45%, зростання добробуту людей – 40% і 48%, поліпшення умов для бізнесу – 38% і 37%.

Як повідомляло видання "Коментарі", не за горами довгоочікуване свято року, тому пора підготувати подарунки найбільш близьким людям і друзям. Багато мучаться в здогадах, який же влаштувати сюрприз своїм рідним, адже купити в магазині будь-який подарунок простіше простого, а хочеться здивувати чимось незвичайним і оригінальним. Представляємо вам підбірку новорічних солодощів, які точно не залишать нікого байдужими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!