Головна Новини Суспільство права людини Зеленський повертається в Україну через аварію літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повертається в Україну через аварію літака

Зеленський перервав робочий візит до Оману

8 січня 2020, 09:00 comments2710
Поділіться публікацією:
Зеленський повертається в Україну через аварію літака

Президент України Володимир Зеленський перервав поїздку до Оман і негайно повертається до Києва через аварію літака з українцями на борту в Ірані. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Офісу президента.

 

"Президент України Володимир Зеленський через катастрофу літака МАУ в Тегерані терміново перервав поїздку до Оману і повертається в Київ", − написано в повідомленні.

У свою чергу прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на своїй сторінці в Facebook написав  про те, що на борту літака, який розбився в Ірані, було зареєстровано 167 пасажирів і 9 членів екіпажу.

"Жахлива трагедія в Тегерані. Вранці зазнав катастрофу літак МАУ. Робота по встановленню причин трагедії вже організована. На місці працює український консул", — написав Гончарук, зазначивши також, що в МЗС створили оперативну кризову групу.

Як повідомляли "Коментарі", український лайнер зі 180 пасажирами на борту зазнав аварії через "технічні проблем" у тегеранського міжнародного аеропорту імені Імама Хомейні. Але існує і інша версія. За інформацією йорданського видання Al-hadath, літак міг бути випадково збитий іранської ракетою.

Незабаром з'явилися фотографії з місця падіння українського лайнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!