Головна Новини Суспільство права людини Бунт в колонії Харкова: постраждали 22 людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Бунт в колонії Харкова: постраждали 22 людини

За словами представника уповноваженого з прав людини, засуджені поскаржилися на неправомірне застосування спецзасобів

10 січня 2020, 10:58 comments2510
Поділіться публікацією:
Бунт в колонії Харкова: постраждали 22 людини

У Харкові в Олексіївській виправній колонії №25 в результаті конфлікту постраждали 22 засуджених. Про це після поїздки в установу заявив представник уповноваженого з прав людини в східних областях Сергій Краснопьоров.

За словами правозахисника, щоб придушити бунт, щодо агресорів застосовували гумові кийки, а також наручники. В результаті, у 22 осіб діагностували садна і синці. Краснопьоров говорить, що засуджені скаржаться на неправомірне застосування спецзасобів. Крім того, співробітники адміністрації колонії, за їх словами, нібито принижували їх.

"В діях співробітників колонії видно прояви затягування часу і зволікання щодо надання документів. З деякими документами так і не вдалося ознайомитися. Адміністрація установи запевнила, що необхідні документи будуть надані найближчим часом", — рапортує правозахисник, який після ознайомлення з усіма документами складе листи у відповідні органи.

Як повідомляли "Коментарі", днями в Олексіївській  виправній колонії №25 Харкова засуджені планували бунт з допомогою криміналітету, який перебував на волі. За інформацією Адміністрації кримінально-виправної служби, у зв'язку з цим у колонії було введено режим особливих умов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!