Головна Новини Суспільство права людини Мати вбитої Аміни Окуєвої попросила Авакова про зустріч: той погодився
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати вбитої Аміни Окуєвої попросила Авакова про зустріч: той погодився

На зустрічі з Іриною Камінською міністр розповів про хід розслідування у справі про вбивство її дочки

14 січня 2020, 15:05 comments1722
Поділіться публікацією:
Мати вбитої Аміни Окуєвої попросила Авакова про зустріч: той погодився

Сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і його заступник Антон Геращенко провели зустріч з матір'ю убитої в ході збройного нападу Аміни Окуєвої, добровольця, яка захищала інтереси України на Донбасі. Про це повідомляється в прес-службі МВС на сторінці в Facebook.

Втративши в 2017  році доньку, саме Ірина Камінська стала ініціатором зустрічі з главою МВС для того, щоб докладно дізнатися про хід слідства щодо вбивства Окуєвої.

За результатами зустрічі жінка висловила обережну надію на те, що всі винні в цьому злочині будуть справедливо покарані відповідно до закону.

"Тим, хто "замовив" мою дочку, не дає спокою незалежність України. Тому дуже важливо знайти цих людей. Протягом двох років МВС та Національна поліція Україна займалися справою. Те, що я почула сьогодні, запевнило мене, що слідство працює в правильному напрямку і що ніхто не дасть спуску цим людям, що всі винні будуть покарані", — зазначила Ірина Камінська.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві правоохранители затримали підозрюваних у вбивстві добровольця Аміни Окуєвої і замаху на вбивство її чоловіка Адама Осмаєва.

Зазначимо, що доброволець і лейтенант Аміна Окуєва померла від кульових поранень, отриманих в результаті обстрілу автомобіля, де вона перебувала разом з чоловіком. Адам Осмаєв, перебуваючи на місці водія, отримав вогнепальне поранення в ногу й намагався надати допомогу дружині, але Окуєва загинула на місці від куль, що потрапили в голову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!