Головна Новини Суспільство права людини В Україні готелі відмовляють китайцям у поселенні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні готелі відмовляють китайцям у поселенні

У багатьох регіонах України власники готелів не хочуть розміщувати жителів Китаю через коронавірус

11 лютого 2020, 08:57 comments1914
Поділіться публікацією:
В Україні готелі відмовляють китайцям у поселенні

У деяких регіонах України у готелі відмовляються селити китайців через загрозу поширення коронавірусу. Про це заявив в. о. гендиректора Центру громадського здоров'я МОЗ України Ігор Кузин, повідомляє "УНІАН".

Він вважає, що саме ЗМІ повинні заспокоїти громадськість.

"Щоб у нас не породжувалася певна ксенофобія щодо китайської народності. Тому що ми вже маємо деякі повідомлення з областей, де відмовляють таким особам навіть у поселенні в певних готелях", — сказав Ігор Кузин.

Кузін заявив, що така поведінка є неприпустимою.

"Це неприпустимо. Основа будь-якого захисту — спокій, раціональне мислення, реагування на певну доказову базу", — сказав він.

Раніше ми повідомляли про те, що кількість інфікованих коронавірусом людей на борту круїзного корабля Diamond Princess стрімко збільшується. Причому, серед нових хворих є ще один українець. Diamond Princess з інфікованими людьми на борту перебуває на карантині з 3 лютого в одному з японських портів. На борту перебуває 25 наших співгромадян: всі вони члени екіпажу. На сьогоднішній день вірус 2019-nCoV підхопили 136 осіб, а кількість нових заражених склала 66. Так, станом на понеділок, нещодавно коронавірус виявили у 45 японців, 11 американців, а також у чотирьох громадян Австралії і трьох жителів Філіппін. Крім того, коронавірус визначили у ще одного члена екіпажу — українця, а також у канадця і британця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!