Головна Новини Суспільство права людини "Кинутій" в Ухані українці, якій не дозволили забрати собаку, подзвонив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кинутій" в Ухані українці, якій не дозволили забрати собаку, подзвонив Зеленський

Анастасія Зінченко виклала у своєму акаунті в Instagram бесіду з президентом України Володимиром Зеленським

21 лютого 2020, 10:28 comments5130
Поділіться публікацією:
"Кинутій" в Ухані українці, якій не дозволили забрати собаку, подзвонив Зеленський

Після того, як українку Анастасію Зінченко вчора відмовилися евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, у Мережі прокотилася хвиля обурень. Настя розповідала про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією, що склалася. Сьогодні після вчорашніх публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський. Розмову дівчина виклала у своєму акаунті в Instagram.


"Я знаю, ви залишилися, тому що собаку не взяли на борт... Ми Вас не залишимо. Хотів Вам особисто подзвонити, тому що для мене це дуже важливо. Ми обов'язково знайдемо засоби та шляхи. Я просто недавно дізнався про цю проблему, але ми знайдемо спосіб, щоб вас повернути", — сказав Зеленський.

Крім того, поділилася Настя знімками продовольчої допомоги, яку їй надали в Ухані. Повний багажник авто з пакетами продуктів і захисні маски доставили додому місцеві поліцейські. Крім того, за словами Насті, їй пообіцяли допомогти дістати корм і для собаки Мішель.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Настя відмовилася від евакуації з китайського Уханя, так як їй не дозволили взяти з собою собаку Мішель. У МЗС України відповіли на запит "Коментарів" про долю українки і заявили про те, що “посольство України в КНР в межах компетенції прийняло всі можливі заходи для забезпечення евакуації всіх громадян України, які висловили бажання покинути провінцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!