Головна Новини Суспільство права людини У Франції жителям заборонили хворіти і звертатися за медичною допомогою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції жителям заборонили хворіти і звертатися за медичною допомогою

У 9 містах на заході Франції градоначальники в знак протесту підписали укази, які забороняють хворіти і звертатися за медичною допомогою

21 лютого 2020, 11:23 comments3284
Поділіться публікацією:
У Франції жителям заборонили хворіти і звертатися за медичною допомогою

У 9 містах на заході Франції градоначальники підписали укази, які забороняють місцевим жителям хворіти і звертатися за медичною допомогою. Таким чином мери вирішили наочно показати вищим чиновникам, що в їхніх містах не вистачає лікарів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, документи містять по 4 статті, які не мають законної сили. У них мова йде про те, у департаменті Сарт "не можна мати вроджені або пов'язані з нещасним випадком проблеми зі здоров'ям, а також звертатися до лікарні". Укладачі документа з іронією пишуть, що всі бажаючі можуть відправитися в Париж, де їм відкриють доступ до ефективних медпослуг.

Мери пояснюють свій вчинок тим, що вони борються за виживання регіону: мовляв, близько 70 000 з понад 560 000 людей не мають доступу до медичної допомоги через брак лікарів, ліжко-місць, а також самих лікарень. Документ навали символічним, однак сподіваються, що він стане попередженням для міністерства.

Нагадаємо, сьогодні в Росії сталася НП в поїзді, який прямував за маршрутом “Київ — Москва". Як повідомляють місцеві ЗМІ, в однієї з пасажирок — громадянки Китаю — піднялася висока температура. В результаті, всіх, хто перебував з нею в одному вагоні, довелося відвезти до лікарні на карантин.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!