Головна Новини Суспільство права людини Українські прикордонники посилили перевірку пасажирів з Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські прикордонники посилили перевірку пасажирів з Італії

В Україні прикордонники ведуть посилене візуальне спостереження за пасажирами з Італії

24 лютого 2020, 12:12 comments2121
Поділіться публікацією:
Українські прикордонники посилили перевірку пасажирів з Італії

Україна на прикордонних пунктах пропуску посилює перевірку за громадянами, які прибули з Італії. Це пов'язано з тим, що в цій країні виявлено поширення коронавірусу, пише "Інтерфакс-Україна".

За словами спікера Державної прикордонної служби України Андрія Демченка, вказівки вже були доведені до всіх підрозділів, і за українською стороною залишається тільки посилене спостереження за пасажирами, як в авіаційних пунктах пропуску, так і на автомобільних та залізничних пунктах пропуску.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Італії спостерігають спалах коронавірусної інфекції. Вже відомо про 152 заражених і трьох смертельних випадки. Померли від інфекції троє людей. Натомість дослідник, який повернувся з Уханя, вже одужав і виписався з лікарні.

В даний момент усі школи в Ломбардії, Венето, Фріулі-Венеції-Джулії, П'ємонті і Емілії-Романьї закриті. Також на карантин пішли дитячі сади і університети в Трентіно-Альто-Адідже, Південний Тіролі, Фріулі -Венеції-Джулії, П'ємонті, Генуї. В добавок, заборонили здійснювати колективні шкільні поїздки за кордон або по країні.

Також ми писали про те, що в Італії почалася паніка через інформацію те, що від китайського коронавіруса померли люди. Через це в супермаркетах на полицях практично нічого не залишилося.

Італійці скупили не тільки продукти, а скупили буквально все підряд. На полицях залишилися поодинокі позиції товарів. Купували найчастіше те, що має тривалий термін зберігання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!