Головна Новини Суспільство права людини "Сволота" і "ніщеброди": у Варшаві судять поляка, який багато років ображав українців в Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сволота" і "ніщеброди": у Варшаві судять поляка, який багато років ображав українців в Facebook

У Польщі розглядають справу чоловіка, який ображав українців і здійснював антисемітські випади стосовно п'ятого президента України Петра Порошенка

11 березня 2020, 12:15 comments2216
Поділіться публікацією:
"Сволота" і "ніщеброди": у Варшаві судять поляка, який багато років ображав українців в Facebook

У Варшаві служителі Феміди почали розглядати справу поляка, який публічно образив українську націю в Facebook. Про це повідомляє місцеве видання Gazeta Wyborcza.

67-річного Анджея Л. звинувачують у тому, що протягом багатьох років у соцмережах він обзивав українців "бандерівцями", "сволотою" і "ніщебродами". Більш того, поляк зробив антисемітські випади стосовно п'ятого президента України Петра Порошенка. Житель Варшави також заявив в Мережі, що весь український народ винен у трагічній загибелі поляків на Волині в роки Другої світової війни.

Як повідомляють польські ЗМІ, Анджей не визнає свою провину і звинувачує прокуратуру у втручанні в його особисте життя. За образу українців чоловікові загрожує до трьох років в'язниці.

picture

Нагадаємо, Ізраїль і Польща були обурені українськими маршами в пам'ять Степана Бандери.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!