Головна Новини Суспільство права людини "Шість років війни": місія ООН назвала кількість жертв на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шість років війни": місія ООН назвала кількість жертв на Донбасі

Війна на Донбасі забрала понад 13 тисяч життів як серед військових, так і мирного населення

12 березня 2020, 16:13 comments1794
Поділіться публікацією:
"Шість років війни": місія ООН назвала кількість жертв на Донбасі

За період з 14 квітня 2014 року до 15 лютого 2020 року збройний конфлікт на Донбасі став причиною загибелі понад 13 тисяч осіб. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на доповідь Управління Верховного комісара ООН з прав людини.

У вказане число входять минимум 3350 цивільних осіб, приблизно 4100 українських військовослужбовців і приблизно 5650 членів збройних груп

Крім того, число поранених під час прямих атак і бомбардувань по територіях окремих районів Донецької та Луганської областей перевищує поріг в 30 тисяч — близько 7-9 тис. цивільних осіб, 9,5-10,5 тисяч українських військовослужбовців і 12,5-13,5 тисяч членів збройних угруповань ЛДНР.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час презентації Національної платформи примирення і єдності в Києві, стався напад на замсекретаря РНБО Сергія Сивохо.

Захід зірвали учасники НП "Національний корпус", які радикально відреагували на заяву Сивохо, що на Донбасі відбувається "внутрішній конфлікт".

Надалі журналісти уточнили в нього, що саме він мав на увазі під цим терміном, Сивохо відповів, що мався на увазі "багатошаровий конфлікт".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!