Головна Новини Суспільство права людини 105 кинутих на Шрі-Ланці українців записали відео для Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

105 кинутих на Шрі-Ланці українців записали відео для Зеленського

Українці повинні були летіти за маршрутом "Коломбо - Дубай - Київ", проте вже перед вильотом дізналися, що аеропорт "Бориспіль" відмовляється їх прийняти. Наші земляки сподіваються на президента Володимира Зеленського

17 березня 2020, 10:40 comments3492
Поділіться публікацією:








105 кинутих на Шрі-Ланці українців записали відео для Зеленського

Через закриття авіасполучення в Україні в Коломбо (Шрі-Ланка) залишили 105 пасажирів, яких в аеропорту не пустили на реєстрацію. Українці повинні були летіти за маршрутом "Коломбо — Дубай — Київ", проте вже перед вильотом дізналися, що аеропорт "Бориспіль" відмовляється їх прийняти. Про це пише "Українська правда".
Після того, як сотні людей відмовили у поверненні додому, вони записали відеозвернення до президента України Володимира Зеленського і народу з проханням допомогти їм потрапити додому в такий непростий час.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на сьогоднішній екстреної сесії парламенту головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко заявив про те, що МОЗ змінює алгоритм діагностики інфікованих китайський лихоманкою. Коронавірус тепер передається не з інших країн, а всередині України. За словами Ляшка, в Україні офіційно підтвердили 7 випадків коронавірусу, у 4 з яких люди не подорожували і були інфіковані вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!