Головна Новини Суспільство права людини Карантин в Одесі: у громадському транспорті зможуть їздити лише "обрані"
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин в Одесі: у громадському транспорті зможуть їздити лише "обрані"

Мер Одеси Геннадій Труханов призначив перелік осіб, які зможуть користуватися послугами громадського транспорту

24 березня 2020, 20:56 comments3416
Поділіться публікацією:
Карантин в Одесі: у громадському транспорті зможуть їздити лише "обрані"

Глава Одеської міської ради Геннадій Труханов прийняв рішення, згідно з яким з завтрашнього дня у всьому місті буде діяти суворе обмеження громадян, що мають доступ в громадський і муніципальний транспорт. Про це передає видання "Думська".

Так, вже з 25 березня весь міський транспорт — маршрутки, трамваї і тролейбуси — буде здійснювати перевезення виключно працівників державних, правоохоронних і муніципальних органів, а також підприємств і організацій, які забезпечують життєдіяльність Одеси.

Відзначається, що ще вранці директор муніципального департаменту транспорту Олександр Ілько позначив, що в перші дні право на проїзд у громадському транспорті отримають всі, хто пред'явить водію або кондуктору службове посвідчення або довідку з місця роботи, а також документ, що засвідчує особу.

Журналісти підкреслюють, що до цих пір незрозуміло, хто приймає рішення про обмеження транспортного сполучення в Одесі і хто несе відповідальність за наслідки. З цього приводу немає ні розпоряджень мера, ні рішень міськради — тільки суперечливі повідомлення на брифінгах і сайті мерії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві поліція виписала великий штраф жінці, яка займалася стихійною торгівлею під час національного карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!