Головна Новини Суспільство права людини COVID-19 в Україні: Кличко закликав киян думати головою
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 в Україні: Кличко закликав киян думати головою

Мер Києва Віталій Кличко закликав жителів столиці дотримуватися вимоги з карантину

30 березня 2020, 14:14 comments1882
Поділіться публікацією:
COVID-19 в Україні: Кличко закликав киян думати головою

Глава Київської міської ради Віталій Кличко зазначив, що у столиці ускладнюється обстановка зараження вірусом пандемії COVID-19 і розкритикував тих, хто продовжує безтурботно ставитися до заходів по карантину, збираючись на "тусовки" і пікніки. Про це мер заявив на своїй сторінці в Facebook.

"На сьогодні в Києві зафіксовано вже 102 підтверджених випадки зараження коронавірусом. При цьому хтось думає, що загроза торкнеться кого завгодно, але не його. Це, м'яко кажучи, нерозумно. Є розумні кияни, а є ті, до кого поки ще не дійшло. Я не прошу і не рекомендую: подумайте, нарешті, головою. Коли вас просять обмежити контакти, спілкування, залишитися вдома, ви влаштовуєте на вулицях аншлаг і гуляєте компаніями", — обурено констатує мер.

Кличко закликав звернути увагу на країни Європи, де вірус безжально "косить" населення і попереджає, що безвідповідальність українців призведе до таких самих катастрофічних наслідків.

"Відкину склався стереотип, що COVID-19 стосується лише літніх людей: тільки в столиці вже є два випадки, де заразилися коронавірусом діти. І кілька випадків зараження, де заразилися люди, яким ледь більше за 30 років, деякі перебувають у важкому стані", — зазначив Кличко.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про гучний інцидент в аеропорту "Бориспіль", коли прибули з В'єтнаму українці, порушили договір про обов'язкову обсервації і, прорвавши кордон, повтікали по домівках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!