Головна Новини Суспільство права людини Укрпошту звинуватили в сексизмі за першоквітневий жарт
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрпошту звинуватили в сексизмі за першоквітневий жарт

Керівник Укрпошти опублікував жарт-рекламу безкоштовної доставки інтим-іграшок з фото жінки

1 квітня 2020, 18:57 comments2532
Поділіться публікацією:
Укрпошту звинуватили в сексизмі за першоквітневий жарт

Сьогодні, 1 квітня, генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський опублікував на своїй сторінці в Facebook першоквітневий жарт — рекламу безкоштовної доставки інтим-іграшок і книг з фотографією жінки, за що його звинуватили в сексизмі в коментарях. Відповідна публікація всі ще перебуває на Facebook.

"Новий місяць, нові завдання, новий клієнтський сегмент", — написав Смілянський.

Після цього народний депутат України від партії "Слуга народу" Марина Бардіна обурилася публікацією в коментарях. Вона заявила, що Укрпошта "вже куди сучасніше таких совкових реклам". Нардепка закликала не використовувати жіноче тіло для залучення уваги в рекламі, креативити і нести в народ інші цінності.

Пізніше Ігор Смілянський уточнив у публікації, що "це не сексизм". За його словами, на фото "сильна, розумна, фінансово незалежна жінка, яка дотримується карантину і працює дистанційно з документами".

В коментарях генеральний директор Укрпошти натякав, що це першоквітневий жарт. На офіційному сайті Укрпошти на момент публікації такої реклами немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат Гео Лерос розповів, що до нього додому приїхали працівники СБУ iз-за "плівок Єрмака".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!