Головна Новини Суспільство права людини Просили закрити справу: Верховний суд вирішив долю винуватців ДТП в Харкові, де загинуло 6 пішоходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Просили закрити справу: Верховний суд вирішив долю винуватців ДТП в Харкові, де загинуло 6 пішоходів

Верховний суд поставив крапку у справі Зайцевої та Дронова, які влаштували аварію в центрі Харкова

3 квітня 2020, 16:35 comments1893
Поділіться публікацією:
Просили закрити справу: Верховний суд вирішив долю винуватців ДТП в Харкові, де загинуло 6 пішоходів

Сьогодні Верховний суд поставив крапку у справі про смертельне ДТП в центрі Харкова, коли зіткнулися два позашляховики, один з яких влетів у натовп і убив 6 людей. Служителі Феміди залишили вирок попередньої інстанції в силі: по 10 років в'язниці для обох винуватців аварії — Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Суд проходив в онлайн-режимі у зв'язку з карантином.

Нагадаємо, трагедія сталася 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській. Тоді на перехресті зіткнулися Lexus, який мчав на великій швидкості, і за кермом якого була Зайцева, і Volkswagen Touareg. Водій цього позашляховика, Дронов, проїхав на жовтий сигнал світлофора. В результаті зіткнення Lexus відлетів на тротуар, де стояв натовп людей. Загинуло шість осіб.

Через 2,5 роки після того, що сталося, сьогодні справу розглядали у Верховному суді. Напередодні засідання стало відомо, що Зайцева має намір оскаржити вирок і закрити справу, скасувавши матеріальний і моральний збиток, який вона повинна була виплатити потерпілим. Втім, обом винуватцям ДТП доведеться відбути повне покарання: рішення ВС оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, в Кіровоградській області  правоохоронця звинуватили у скоєнні ДТП, в якому загинула дівчина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!