Головна Новини Суспільство права людини Українцям дозволять виходити на вулицю два рази на тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям дозволять виходити на вулицю два рази на тиждень

Посилені умови карантину в Україні найбільше націлені на людей старше 60 років

4 квітня 2020, 11:41 comments7496
Поділіться публікацією:
Українцям дозволять виходити на вулицю два рази на тиждень

Українцям, які здорові і знаходяться на самоізоляції дозволять виходити в аптеку або магазин два рази на тиждень. У той же час людям, у яких тест показав COVID-19 і які знаходяться на самоізоляції вдома, виходити на вулицю не можна. Про це сказав головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Головний санлікар також уточнив, що можна буде виходити в магазини і аптеки, які знаходяться в радіусі не більш 2 км від дому. За його словами, згідно з постановою уряду, поліцейські в Україні зможуть зупиняти людей на вулиці, перевіряти документи, а також через додаток перевіряти, чи є людина контактною. Ляшко заявив, що режим самоізоляції серед хворих коронавірусом будуть жорстоко контролювати.

Крім того, головний санітарний лікар в черговий раз акцентував увагу на тому, що люди старше 60 років перебувають у групі ризику, тому для них ввели ряд обмежень.

Раніше "Коментарі" писали, що станом на 10:00 4 квітня в Україні офіційно зареєстровано 1096 випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. За останню добу в нашій країні підтвердилися ще 154 випадки зараження інфекцією. В Україні через коронавірус вже померли 28 осіб. У той же час 23 людини одужали.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!