Головна Новини Суспільство права людини "Запоріжжя поза карантину": в місті продовжить працювати громадський транспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

"Запоріжжя поза карантину": в місті продовжить працювати громадський транспорт

Мер Запоріжжя Володимир Буряк пояснив це крайньою необхідністю для медиків та працівників інших служб

5 квітня 2020, 15:48 comments4016
Поділіться публікацією:
"Запоріжжя поза карантину": в місті продовжить працювати громадський транспорт

Міська влада Запоріжжя самостійно прийняла рішення не підкорятися розпорядженню Кабінету міністрів України, згідно з яким у всіх містах країни на час карантину припиняється рух громадського транспорту, і з завтрашнього дня всі транспортні засоби для громади будуть виведені на маршрути згідно графіку. Про це на своїй публічній сторінці повідомив мер Запоріжжя Володимир Буряк.

За словами міського голови, така міра є вимушеною, оскільки для співробітників медичних установ, комунальних служб, продавців магазинів та фармацевтів це єдиний спосіб дістатися на роботу.

"Тому, порадившись з юристами, я прийняв наступне рішення — завтра весь громадський транспорт виходить на маршрути! Керуючись Постановою Кабінету міністрів України від 2 квітня 2020 № 255", — зазначив у своєму зверненні Буряк.

Так, завтра на рейсові маршрути в межах міста вийдуть великі автобуси, тролейбуси, трамваї, і курсуватимуть у звичайному режимі. Однак Буряк позначив, що проїзд у міському транспорті можливий тільки при наявності медичної маски або респіратора.

"Якщо Кабінет міністрів видасть нову постанову — будемо збирати штаб і оперативно приймати відповідні рішення", — уклав запорізький мер, додавши, що буде оперативно сповіщати жителів міста про будь-які зміни.

Нагадаємо. раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Львові запущено агітаційні автомобілі, закликають місцевих жителів сидіти вдома на карантині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!