Головна Новини Суспільство права людини Пішки з Білорусі в Україну не можна: 7 квітня закривають кордони
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішки з Білорусі в Україну не можна: 7 квітня закривають кордони

З завтрашнього дня в Україні вступають нові правила перетину прикордонних перепусток з Білоруссю у зв'язку з карантином

6 квітня 2020, 14:16 comments2341
Поділіться публікацією:
Пішки з Білорусі в Україну не можна: 7 квітня закривають кордони

За офіційною інформацією української сторони, 7 квітня з 00:00 за київським часом припиняється пропуск громадян України, що перетинають кордон пішки. Евакуація українців здійснюватися тільки авіа- або залізничним транспортом. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на Госпогранкомитет Республіки Білорусь.

Такий порядок в'їзду в Україну буде діяти попередньо до 24 квітня включно.

Громадяни України зможуть повернутися додому тільки автотранспортом через визначені пункти пропуску: "Доманово" (з білоруської сторони "Мокраны"), "Виступовичі" ( "Нова Рудня"), "Славутич" ( "Комарин"), "Нові Яриловичі" ( "Нова Гута ")," Сеньківка "(" Веселівка ").

"Разом з тим у білоруських пунктах пропуску обмежень виїзду громадян України немає. Білорусь готова допомогти жителям сусідньої держави у їх повернення додому", — наголошується в повідомленні відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про експертній думці щодо введення карантинних заходів в Україні, а також їх перманентному посилення. Зазначимо, що штрафы за порушення правил карантину становлять від 17 тис. грн до 34 тис. грн. Якщо ж ви порушуєте санітарні правила і норми щодо запобігання інфекційних захворювань, що це може обернутися і кримінальною відповідальністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!