Головна Новини Суспільство права людини "Не бійтеся втратити форму": Кличко звернувся до спортсменів, що порушують карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не бійтеся втратити форму": Кличко звернувся до спортсменів, що порушують карантин

Мер Києва і абсолютний чемпіон світу з боксу Віталій Кличко поділяє тугу за тренуванями з іншими спортсменами, але нагадує, що вони небезпечні в період спалаху коронавірусу COVID-19

7 квітня 2020, 13:55 comments1846
Поділіться публікацією:
"Не бійтеся втратити форму": Кличко звернувся до спортсменів, що порушують карантин

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко традиційно звернувся до мешканців столиці і області у зв'язку з карантином, а також звернув увагу на масові випадки порушення постанови Кабінету міністрів спортсменами, які не мають наміру пропускати тренування на відкритому повітрі. Своє звернення київський мер зробив на своїй сторінці в Facebook.

Так, Кличко зазначив, що вже в перший день дії посилених правил в соціальних мережах почали з'являтися відеоролики, на яких поліція виписує штрафи чоловікам, які займаються плаванням, бігом і іншими видами спорту в місцях громадського користування — парках, майданчиках і т. п.

"Мені сьогодні теж не вистачає занять спортом як професійному спортсмену і я змушений займатися вдома, — звернувся з розумінням міський голова до прихильників здорового способу життя. — Однак скажу одне: якщо спортсмени думають, що вірус не страшний їх загартованому організму — це не так. Ті, хто боїться втратити свою фізичну форму, повинні пам'ятати, що, нехтуючи загальними правилами, вони можуть втратити здоров'я і навіть життя".

Віталій Кличко підкреслив, що постанови уряду діють абсолютно для всіх, і винятків не передбачено ні для моржів, ні для бодібілдерів, ні для будь-яких інших "суперактивних" видів спорту.

"Навіть професійні спортсмени призупинили свої тренування, навіть Олімпійські ігри в Токіо перенесли у зв'язку з ситуацією з коронавирусом", — резюмував політик і боксер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київський мер Віталій Кличко закликав киян думати головою, перш ніж смажити шашлики в компанії під час національного карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!