Головна Новини Суспільство права людини Комендантська година в Україні: в Нацполіції розповіли, коли і як українці можуть виходити з дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Комендантська година в Україні: в Нацполіції розповіли, коли і як українці можуть виходити з дому

Поліція проводить роз'яснювальну роботу серед українців

11 квітня 2020, 12:00 comments6026
Поділіться публікацією:
Комендантська година в Україні: в Нацполіції розповіли, коли і як українці можуть виходити з дому

У зв'язку із жорсткими умовами карантину через коронавірус в Україні, багато жителів нашої країни стурбовані тим фактом, що їх можуть оштрафувати за перебування на вулиці. В Національній поліції пояснюють, що рішення комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо обмеження свободи пересування громадян носять рекомендаційний характер.

У той же час, в умовах надзвичайної ситуації, яка зараз запроваджена в Україні, можуть діяти обмеження для роботи громадського транспорту, підприємств та організацій.

На сьогоднішній день в Україні постановою Кабінету Міністрів і постановою головного державного санітарного лікаря прийнято ряд карантинних заходів та рекомендацій для попередження розповсюдження коронавірусної інфекції. Поліція, у свою чергу, проводить роз'яснювальну, а також профілактичну роботу.

Раніше "Коментарі" писали, що 11 квітня, станом на 9:00 в Україні було зафіксовано 2511 випадків інфікування COVID-19. За останню добу в нашій країні підтвердилися ще 308 випадків зараження інфекцією. В нашій країні через коронавірус вже померли 73 людини. У той же час 79 осіб одужали. Кількість зареєстрованих повідомлень про підозру на COVID-19 вже досягла 9775.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!