Головна Новини Суспільство права людини Лише чверть українців підтримує ринок землі, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Лише чверть українців підтримує ринок землі, - опитування

Соціологічне опитування з'ясував, як проголосували б українці, якби по ринку землі пройшов референдум

14 квітня 2020, 19:27 comments2217
Поділіться публікацією:
Лише чверть українців підтримує ринок землі, - опитування

Згідно з даними соціологічного опитування групи КМІС, лише 26% громадян України підтримують зняття мораторію з продажу сільськогосподарської землі, а 73% — категорично проти такої перспективи. Про це повідомляється на сайті інституту.

Так, якби всеукраїнський референдум щодо продажу землі сільськогосподарського призначення проходив в найближчу неділю, 26% тих, хто взяв би участь у голосуванні, проголосували б за продаж землі; 74% — проти продажу землі.

w33Uo25HUDmqBqKvOXqFATp5l.jpg

Відзначається, що КМІС провів опитування з 7 по 11 квітня березня 2020 року методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% — для показників близьких до 25%, 1,4% — для показників близьких до 10%.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що законопроект про відкриття ринку українських земель сільськогосподарського призначення викликав гострий резонанс у суспільстві, а експерти зробили прогнози,  чи прислухається парламент до побажання більшості громадян, які категорично проти зняття мораторію з продажу ділянок, або проголосує згідно з власними переконаннями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!