Головна Новини Суспільство права людини У Польщі жертвам домашнього насильства надають допомогу в онлайн-магазині косметики
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі жертвам домашнього насильства надають допомогу в онлайн-магазині косметики

Оригінальний проект запустила польська школярка

21 квітня 2020, 23:57 comments1999
Поділіться публікацією:
У Польщі жертвам домашнього насильства надають допомогу в онлайн-магазині косметики

Польська школярка Христина Пашко запустила оригінальний проект допомоги жертвам домашнього насильства, який замаскований під онлайн-магазин натуральної косметики "Rumianki i bratki". Про це повідомили в виданні The First News.

Жертви домашнього насильства можуть відвідати нібито онлайн-магазин косметики і відправити повідомлення менеджеру проекту, який дізнається про самопочутті жертви і при необхідності викличе поліцію за адресою, який жертва вказала для доставки косметики.

Незвичайний сайт допомоги був запущений 12 квітня, і всього за 10 днів на нього підписалися близько 10 тисяч осіб. Ще понад 40 звернулися за допомогою. Для більш переконливою маскування автор проекту розмістила в якості товарів фірмові косметичні засоби.

Статистика показує збільшення випадків домашнього насильства з введенням карантину по всьому світу. В Україні кількість звернень на гарячу лінію з приводу домашнього насильства зросла на 30%.

Як повідомляв портал "Коментарі", харків'яни намагаються орендувати собак з притулку для прогулянок на карантині, але отримують відмову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!