Головна Новини Суспільство права людини У Росії катували українського прикордонника, "вибиваючи" стратегічну інформацію, - СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії катували українського прикордонника, "вибиваючи" стратегічну інформацію, - СБУ

Згідно з інформацією СБУ, російські спецслужби з допомогою тортур намагалися "вибити" з українського прикордонника брехливе зізнання

28 квітня 2020, 10:10 comments1979
Поділіться публікацією:
У Росії катували українського прикордонника, "вибиваючи" стратегічну інформацію, - СБУ

У СБУ України перевіряють інформацію про незаконне затримання Росією українського прикордонника, з якого, на думку наших правоохоронців, "вибивали" зізнання та інформацію. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з інформацією СБУ, російські спецслужби за допомогою тортур намагалися "вибити" з українського прикордонника неправдиве зізнання в тому, що він нібито навмисно перетнув кордон з окупованим півостровом. При цьому агенти РФ намагалися змусити чоловіка співпрацювати з ними: він повинен був "зливати" дані про організацію бойових чергувань Держприкордонслужби України.

Конкретної дати, коли затримали українця, в СБУ поки немає, як і реакції Росії на незаконний арешт нашого прикордонника. Українська сторона проводить розслідування і намагається повернути вартового кордону додому.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія має намір привезти в Києво-Печерську лавру, де спалахнув коронавірус, вантаж з "гуманітарною допомогою". Про це розповіла уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денисова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!