Головна Новини Суспільство права людини Степанов пояснив, чим загрожує поспішне зняття карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов пояснив, чим загрожує поспішне зняття карантину

Глава МОЗ Максим Степанов зазначив, що ризик другої хвилі пандемії обумовлює необхідність поетапного зняття карантину

30 квітня 2020, 23:22 comments2720
Поділіться публікацією:
Степанов пояснив, чим загрожує поспішне зняття карантину

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зазначив, що в разі різкого зняття карантину, українці опиниться в небезпеці другої хвилі пандемії коронавіруса COVID-19. Про це він розповів в інтерв'ю виданню The Reuters.

Степанов зазначив, що завдяки вчасно вжитим обмеженням Україні вдалося уникнути великої кількості заражень і зараз ситуація із захворюваністю в цілому контрольована, уряд готується до поетапного повернення до нормального життя до літа.

"Ми не можемо відкрити все зараз і поставити під загрозу все населення України, бо тут же відбудеться великий спалах і пік цієї хвороби", — пояснив глава МОЗ.

При цьому Максим Степанов додав, що навіть після зняття карантину, залишаться "деякі речі, які нам все одно доведеться дотримуватися, наприклад, все, що пов'язано з особистою гігієною, засобами захисту і що стосується рукостискань".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд повідомив про готовність внести істотні послаблення в карантин з 11 травня, що не означає його повної відміни.

"Ми приймемо цілу низку рішень, які послаблять з 11 травня деякі карантинні умови. Це вже прописано і прораховано", — заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!