Головна Новини Суспільство права людини У Київському СІЗО показали, як виглядають платні люкс-камери
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київському СІЗО показали, як виглядають платні люкс-камери

Ув'язнені зможуть купити місце у віп-камері

8 травня 2020, 14:26 comments3335
Поділіться публікацією:
У Київському СІЗО показали, як виглядають платні люкс-камери

Сьогодні у слідчому ізоляторі (СІЗО) в місті Київ стартував експериментальний проект, відповідно до якого ув'язнені зможуть за гроші отримати покращені побутові умови. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України та публікує фото, як виглядають платні камери.


У Міністерстві нагадують, що мета проекту – виключення корупційної складової при розподілі ув'язнених у камерах та поліпшення умов тримання під вартою. Згідно з умовами експерименту за фіксовану плату ув'язненим будуть надавати місця в камерах з побутовими умовами, поліпшеними у порівнянні з тим, що зараз є в звичайних камерах. У той же час після вироку суду перебування в покращених камерах не передбачається.

Раніше "Коментарі" писали, що Мін'юст оголосив про початок облаштування камер підвищеного комфорту в Лук'янівському слідчому ізоляторі Київської області. Як розповіла прес-секретар відомства Олена Висоцька, перші платні VIP-камери з'являться саме в цьому СІЗО і передбачають шість ліжко-місць. Також вона додала, що умови переселення в камеру підвищеного комфорту будуть прописані в договорі, укладеному письмово між адміністрацією режимного об'єкта і ув'язненим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!