Головна Новини Суспільство права людини Тепер офіційно: Ляшко розповів, коли в Україні відкриють метро
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер офіційно: Ляшко розповів, коли в Україні відкриють метро

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко запевнив, що в найбільших містах України метро відкриється відразу ж після реального спаду числа заражених

10 травня 2020, 20:52 comments3771
Поділіться публікацією:
Тепер офіційно: Ляшко розповів, коли в Україні відкриють метро

Метрополітени українських міст будуть відкриватися поступово, як тільки реальна статистика заражень вірусом COVID-19 по країні стабільно продовжить знижуватися. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

За його словами, відкриття українських метрополітенів планується на четвертому етапі ослаблення карантину в Україні.

"Метро ми припускали відкрити на четвертому етапі, коли протягом десяти днів підряд кількість нових, не пов'язаних між собою випадків захворювання буде менше ніж п'ять на область. Оскільки ми говоримо про метро, то це місто Київ, Харків та Дніпро", — заявив Ляшко.

Крім того він зазначив, що ухвалення рішення про відкриття метро буде цілком залежати від епідемічної ситуації в країні.

"Якщо говорити про п'ять не пов'язаних випадках, то зрозуміло, що в такому випадку епідемія остаточно йде на спад. Подивимося, як вийде, чи зможемо ми так довго не відкривати метро з економічної точки зору. Знову ж таки, це буде питанням дискусії та відстеження кількості випадків, готовності системи охорони здоров'я їх приймати", — сказав санлікар.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів про терміни, коли українці зможуть вийти з режиму носіння захисних масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!