Головна Новини Суспільство права людини "Літаки і поїзди запустяться одночасно": Ляшко розповів про відкриття внутрішнього туризму
commentss НОВИНИ Всі новини

"Літаки і поїзди запустяться одночасно": Ляшко розповів про відкриття внутрішнього туризму

За словами головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, авіаперельоти по Україні будуть дозволені разом з іншим внутрішнім транспортом

13 травня 2020, 22:59 comments2359
Поділіться публікацією:
"Літаки і поїзди запустяться одночасно": Ляшко розповів про відкриття внутрішнього туризму

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що відкриття внутрішнього авіасполучення і громадського транспорту буде відбуватися одночасно. Про це він розповів в інтерв'ю Українському радіо.

"Внутрішні рейси будуть відновлені тоді, коли ми відкриємо громадський транспорт, зараз ми розглядаємо це питання комплексно. Коли ми говоримо про відновлення громадського транспорту, ми маємо на увазі всі перевезення, в тому числі і міжобласні", — зазначив Ляшко в бесіді з журналістами.

Також він додав, що відкриття внутрішнього авіасполучення і міжобласних наземних перевезень буде відбуватися за правилами адаптивного карантину — якщо в обох областях / містах ситуація з поширенням коронавіруса буде взята під контроль.

"Не можна буде відновити, наприклад, сполучення між Хмельницьким та Чернівцями, якщо Чернівці не відповідають критеріям, зазначеним у постанові Кабміну про благополучної епідеміологічної ситуації", — підсумував Ляшко.

Представник Моз додав, що питання відкриття міжнародного авіасполучення з країнами Європи буде вирішуватися тоді, коли європейські країни відкриють свої кордони.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, як імовірно будуть повертатися до регулярних пасажирських перевезень авіакомпанії після карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!