Головна Новини Суспільство Приколи Вечірній квартал вперше пожартував над Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Вечірній квартал вперше пожартував над Зеленським

Артисти заспівали пісню про президента та Богдана, а також зіграли сценку

14 серпня 2019, 01:49 comments4071
Поділіться публікацією:








Вечірній квартал вперше пожартував над Зеленським

У вівторок, 13 серпня, на виступі в Одесі Квартал 95 вперше пожартував над президентом України Володимиром Зеленським. Фрагменти виступу глядачі опублікували в соціальних мережах.

Була виконана пісня, присвячена відносинам Зеленського з головою Офісу президента Андрієм Богданом, а також сценка, пародіює робочий момент з життя президента.

Раніше стало відомо, хто буде пародіювати Зеленського в "Кварталі". Ним став колишній учасник дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий.


Як повідомляли "Коментарі", студія "Квартал 95" анонсувала новий авторський проект Валерія Жидкова "Де-мократия?", в якому обіцяє критикувати президента України. У "Кварталі" відзначили, що Жидков буде критикувати нинішнього президента. "Валерій, автор і ведучий нового проекту, буде аналізувати те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій. В основу кожного з випусків програми будуть братися актуальні події та проблеми поточного тижня. Валерій у своєму проекті дасть довгоочікувані відповіді на питання: у чому причина тих чи інших вчинків політичних сил, що керує політиками і чому виходить так, що у нас нічого не виходить", — наголошується в повідомленні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!