Головна Новини Суспільство Приколи До суду у справі "ПриватБанку" прибув "Коломойський" в образі Санта-Клауса, а активісти грають в «Беню»
commentss НОВИНИ Всі новини

До суду у справі "ПриватБанку" прибув "Коломойський" в образі Санта-Клауса, а активісти грають в «Беню»

Сьогодні в апеляційному адмінсуді розглядають справу про націоналізацію "Приватбанку"

19 грудня 2019, 11:05 comments2175
Поділіться публікацією:
До суду у справі "ПриватБанку" прибув "Коломойський" в образі Санта-Клауса, а активісти грають в «Беню»

Поки в Шостому апеляційному адмінсуді розглядають апеляційну скаргу України щодо рішення Окружного адміністративного суду у справі "Приватбанку", до будівлі суду прибув так званий Санта-Клаус, який зовні схожий на олігарха Ігоря Коломойського.

Чоловік у жартівливій манері, пародіюючи голос екс-власника "Приватбанку", поспілкувався з журналістами та активістами, які виступають проти повернення банку олігарху. Пожартувавши, що перекинув їм трохи грошей "на хату", "Санта" попрощався, викликавши хвилю сміху у натовпу, що зібрався. Як повідомляє кореспондент порталу "Коментарі", який знаходиться на місці подій, після цього шоу активісти затіяли гру з киданням дротиків, яку назвали "Беня". Ті, хто краще за всіх потрапляє в ціль, отримують призи.


Нагадаємо, в квітні цього року служителі Феміди винесли вердикт: скасувати націоналізацію кредитно-фінансової установи, що раніше належала олігарху Ігорю Коломойському. Крім того, в жовтні в столичному Господарському суді призупинили розгляд позову Коломойського і Triantal Investments про повернення акцій "Приватбанку", поки не буде прийнято рішення по апеляції про законність націоналізації цього банку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!