Головна Новини Суспільство Приколи Відеофакт: на прес-конференцію Путіна прийшла "Снігуронька" в короні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: на прес-конференцію Путіна прийшла "Снігуронька" в короні

"Онука Діда Мороза" вбралася в напівпрозоре плаття з білим пухом і срібними нитками

20 грудня 2019, 10:35 comments1695
Поділіться публікацією:
Відеофакт: на прес-конференцію Путіна прийшла "Снігуронька" в короні

Вчора в РФ відбулася прес-конференція з президентом Володимиром Путіним, на яку завітала... "Снігуронька". Відео з дівчиною у блакитному платті і короною на голові опублікували в соцмережах.

Ефектної "онукою Діда Мороза" на відеокадрах виявилася журналіст каналу "Медіаметрикс" Наїля Насипулаєва, яка також займає посаду керівника спортивного відділу в журналі "Союз національностей". Дівчина в напівпрозорому платті на блакитний підкладці, прикрашеному білим пухом і срібними нитками, тримає в руках табличку зі своїм ім'ям. В образі Снігуроньки журналіста явно помітили, а мета її візиту на прес-конференцію – запросити Путіна, щоб взяти у нього інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що глава РФ назвав українське Причорномор'я "корінною російською територією, з якої ще належить розібратися". Мовляв, у радянський час російські землі були передані Україні з дивним формулюванням — "для підвищення відсоткового співвідношення пролетаріату". При цьому Путін заявив, що наша країна була "сільською", а рішення тодішньої влади назвав "дивним".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!