Головна Новини Суспільство Приколи Мер Києва зареєструвався в TikTok: на перше відео відреагували соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Києва зареєструвався в TikTok: на перше відео відреагували соцмережі

В музичній соцмережі TikTok мер Києва Віталій Кличко опублікував своє перше відео

21 грудня 2019, 17:54 comments2663
Поділіться публікацією:
Мер Києва зареєструвався в TikTok: на перше відео відреагували соцмережі

Мер Києва Віталій Кличко зареєструвався у музичній соціальній мережі TikTok. На його появу там вже бурхливо відреагували соцмережі.

Так, поки що на профілі столичного мера тільки одне відео. Там Кличко, ймовірно у своєму робочому кабінеті, під популярну новорічну мелодію Jingle Bells створює "політ" для м'якої іграшки — Санта Клауса, якого мер садить на коробку з "подарунками" під ялинкою, що розмістилася на столі. Закінчується ролик тим, що Кличко поправляє верхівку ялинки. Поки що у профілі міського голови Києва 1800 підписників. Відео на цей момент подивилися 92,3 тис осіб, а ось сподобалося воно – більше 5 тис користувачів. Правда, можливість коментування під опублікованим відео Кличко прибрав, але ролик вже розлетівся іншими соцмережами.

Так, соцмережі відреагували на появу Кличко в TikTok по-різному. Деякі відверто кепкують, а хтось сприйняв відео з гумором і позитивно. Коментарі залишають різні: "Походу ми помилялися... Зеленський не перший комік, який в управу пішов", "А що йому ще робити-то, а?", "Прикольно вийшло", "Ору ахахах".

Раніше портал "Коментарі" писав, що соцмережі обговорюють відео, на якому "Снігуронька" в короні заявилася на прес-конференцію Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!