Головна Новини Суспільство Приколи Мультяшний Кличко в костюмі Діда Мороза "обдарував" Київ світлом і мостом
commentss НОВИНИ Всі новини

Мультяшний Кличко в костюмі Діда Мороза "обдарував" Київ світлом і мостом

Мер Києва подякував усім, хто допомагав йому в цьому році і критикував його дії

30 грудня 2019, 14:45 comments2311
Поділіться публікацією:
Мультяшний Кличко в костюмі Діда Мороза "обдарував" Київ світлом і мостом

Мер Києва вирішив подарувати українцям новорічний настрій за допомогою короткометражного мультфільму, в якому він сам з'явився в образі Діда Мороза. Ролик довжиною трохи більше хвилини градоначальник опублікував на своїй сторінці у "Фейсбук".

Так, Віталій з сивою бородою в костюмі головного чарівника Нового року, згідно за сюжетом, летить по небу на паровозі і "обсипає" Київ презентами. Кличко "скидає" на столицю пішохідний міст, Шулявський шляхопровід, а також освітлення та новобудови.

Мер Києва подякував усім, хто допомагав йому в цьому році і критикував його дії. "І вірте: чудеса у своєму житті ми творимо самі", — написав на своїй сторінці Кличко, привітавши всіх з наступаючим.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні словом року, що минає, стала "діджіталізація". Про це повідомляється на сайті словника сучасної української мови і сленгу, який традиційно вибирає найбільш популярні і соціально значущі слова року.

Зазначимо, що українцям слово "діджіталізація" запам'яталося після казусу мера Києва Віталія Кличка в Давосі. Під час Всесвітнього економічного форуму політик ніяк не міг вимовити англійське слово digitalization.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!