Головна Новини Суспільство Приколи Фотофакт: мем з Кіану Рівзом помилково потрапив в український підручник з історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: мем з Кіану Рівзом помилково потрапив в український підручник з історії

«Сумний Кіану Рівз», сам того не відаючи, доповнив ілюстрацію в підручнику з всесвітньої історії для українських школярів

4 лютого 2020, 12:04 comments4043
Поділіться публікацією:
Фотофакт: мем з Кіану Рівзом помилково потрапив в український підручник з історії

У підручнику для 10 класу з всесвітньої історії 2018 року випуску випадково розмістили "фотожабу" з популярним актором Кіану Рівзом замість оригінального знімка 1932 року "Обід на хмарочосі". Такий ляп виявили користувачі соцмереж.

док.JPG

Так, розділ про зміну статусу США після Першої світової війни доповнено ілюстрацією – фотографією, зробленою в період між Першою і Другою світовими війнами, на якій 11 робочих обідають на балці під час будівництва Рокфеллер-центру в Нью-Йорку. Однак замість потрібного зображення українським школярам показали "фотожабу" з Кіану Рівзом. В мережі мем з актором, який жує сендвіч, звуть "Сумний Кіану" або "Привіт, пиріжок". А ось задумливого актора на лавочці відобразив коли-то фотограф Рон Асадоріан, після чого знімок потрапив на Reddit і розлетівся мережею.

picture

Зазначимо, що підручник рекомендований Міністерством освіти і науки України, його видано за рахунок державних коштів. На початку книги повідомляється, що підручник вирізняється особливою системою побудови та структурування навчального матеріалу, а фрагменти історичних документів, ілюстративний матеріал — спрямовані на формування інтересу учнів до історії і підвищення ефективності навчання. Авторство книги належить Ігорю Щупаку.

хи хи.JPG

Електронну версію підручника можна знайти в мережі, а побачити помилку редакторів — на 58 сторінці.

Раніше "Коментарі" писали, що соцмережі висміяли коронавірус в фотожабах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!