Головна Новини Суспільство Приколи Соцмережі висміяли коронавірус в фотожабах
commentss НОВИНИ Всі новини

Соцмережі висміяли коронавірус в фотожабах

Коронавірус став приводом для жартів у соцмережах

3 лютого 2020, 12:42 comments8545
Поділіться публікацією:
Соцмережі висміяли коронавірус в фотожабах

Користувачі інтернету, як зазвичай не залишають без уваги ні одну популярну тему, так сталося цього разу. Коронавірус, який був виявлений в Китаї і наробив багато шуму по всьому світу, став приводом для жартів і мемів.

Видання "Комменатрии" підготувало добірку фотожаб.

<

Як повідомляло видання "Коментарі", згідно даними китайських експертів, в залежності від збільшення смертності, новий небезпечний вірус може поширюватися і мутувати. За однією з версій, хвороба з'явилася на ринку, де проводилися незаконні  операції з дикими тваринами.В дослідженнях відзначається, що найбільш близьке збіг за генетичним коду цього вірусу спостерігається у двох видів тварин - южнокитайского многополосого крайта і китайської кобри.

Китайський професор в Німеччині прогнозує, що епідемія досягне свого піку в березні, а може продовжитися до травня.

Відомо, що новий тип вірусу швидко мутує і вражає як людей, так і тварин. Інкубаційний період коронавіруса триває близько двох тижнів, а його перші ознаки схожі на симптоми грипу: виснаження, висока температура, кашель, головний біль, відсутність апетиту тощо. У слідстві, вірус вражає дихальні шляхи, а також травну і нервову системи. Як захиститися від небезпечного вірусу — можна почитати за посиланням.

Також ми писали про те, що в Україні дві команди вчених працюють над створенням тесту на коронавірус. Про це розповіли джерела в Міністерстві охорони здоров'я та РНБО

Нагадаємо, Китай завершив будівництво однієї з двох лікарень в Ухані, призначених для лікування хворих на коронавірус. Будівельні роботи почалися в лікарні Хуошеншань 23 січня і закінчилися через 8 днів. Нова лікарня має 1000 ліжок і, як очікується, почне приймати пацієнтів з понеділка. Відкриття другої лікарні на 1500 ліжок планується протягом декількох днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!