Головна Новини Суспільство Приколи Курйоз: Андрію Богдану заборонили вхід в кондитерську
commentss НОВИНИ Всі новини

Курйоз: Андрію Богдану заборонили вхід в кондитерську

На дверях кондитерської, яка належить екс-нардепу Михайлу Бродському, повісили табличку

13 лютого 2020, 23:56 comments39025
Поділіться публікацією:
Курйоз: Андрію Богдану заборонили вхід в кондитерську

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан не зможе відвідувати кондитерську в центрі Києва, яка належить колишньому нардепу і бізнесменові Михайлу Бродському. Принаймні так свідчить табличка, яку сьогодні повісили на дверях кафетерію.

Фото таблички з написом "Андрію Богдану вхід заборонено" опублікувала на своїй сторінці в Facebook народний депутат від "Слуги народу" Ольга Василевська.

"Михайло Бродський не любить збитих льотчиків", — жартівливо підписала вона публікацію, ймовірно, маючи на увазі відставку Богдана кілька днів тому з поста глави ОП.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внутрішні протиріччя всередині Офісу президента з урахуванням відставки старого голови — Андрія Богдана — та призначення нового — Андрія Єрмака — призвели до значного падіння рейтингу самого глави держави Володимира Зеленського. Зазначимо, що ще з січня 2020 року глава Офісу президента Богдан не брав участь ні в яких публічних заходах. Незважаючи на те, що раніше він був публічною особою, особисто супроводжував Зеленського і брав участь у більшості заходів разом з главою держави, його раптове зникнення на такий тривалий час стало ознакою зміни орієнтирів у внутрішньому подвір'ї президентської канцелярії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!