Головна Новини Суспільство Приколи Фото чоловіка в сукні на сторінках Vogue «порвало» соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фото чоловіка в сукні на сторінках Vogue «порвало» соцмережі

Прем'єр Американського театру балету Девід Холберг знявся для Vogue в незвичайних образах, чим викликав обурення користувачів інтернету

14 лютого 2020, 09:59 comments3514
Поділіться публікацією:
Фото чоловіка в сукні на сторінках Vogue «порвало» соцмережі

Знімки прем'єра московського Великого театру Девіда Холберга в сукні викликали суперечки в мережі. Епатажні фото з'явилися на офіційній сторінці російського журналу Vogue в Instagram.  

Найбільше запитань викликав знімок, на якому танцюрист відображений в чорному напівпрозорому плаття в горох. Також чоловік позував у рожевій смугастій сорочці з рукавами-ліхтариками. Ще на одному фото Холберг відображений в  трусах і сірому пальто, надягнутому на голе тіло. Думки користувачів мережі з приводу образів танцюриста розділилися.

Одним вони видалися красивими і "домашніми". Інші ж юзери відзначили, що це — "перебір для видання такого рівня", "пропаганда гомосексуалізму чистої води" і "просто огидно".

Как сообщало издание "Комментарии", 25-летняя канадская модель Винни Харлоу продолжает покорять вершины модельной карьеры благодаря своей необычной внешности. В 2018 девушку пригласили в ряды "ангелов" Victoria's Secret, а теперь она стала главной героиней нового выпуска Vogue Greece. Девушка на своей странице в Instagram поделилась фотографиями двух обложек.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!