Головна Новини Суспільство Приколи Туалетний папір на сторінках газети: австралійське видання "підтримало" панікерів через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Туалетний папір на сторінках газети: австралійське видання "підтримало" панікерів через коронавірус

Австралійська газета жартома надрукувала додаткові сторінки, щоб допомогти в нестачі туалетного паперу через «коронавірусну паніку»

7 березня 2020, 11:45 comments2435
Поділіться публікацією:
Туалетний папір на сторінках газети: австралійське видання "підтримало" панікерів через коронавірус

Через людей, які в "коронавірусній паніці" скуповують рулони туалетного паперу й антисептики, у соцмережах користувачі запустили флешмоб з хештегом #ToiletPaperEmergency або #ToiletPaperApocalypse. А одна австралійська газета пішла ще далі: надрукувала туалетний папір прямо на своїх сторінках.

Так, в Австралії виробникам туалетного паперу довелося збільшити виробництво, щоб встигати виставляти на продаж ту кількість товару, яку вимагають покупці. Оскільки в найбільших супермаркетах покупці змітають з полиць туалетний папір і дезінфікаційні засоби для рук. У зв'язку з цим "божевіллям" видання NT News, відоме гумористичними витівками, надрукувало спеціальний восьмисторінковий додаток, який можна розрізати на туалетний папір. Редактор видання, Метт Вільямс, сказав, що газета добре продається і "безумовно не є лайновим виданням".

Раніше портал "Коментарі" писав, що інтернет-магазин Amazon видаляє товари, які "врятують" від коронавірусу. ВООЗ заявила, що помилкові твердження про коронавірус в Інтернеті викликають масову плутанину, і закликала технологічних гігантів боротися з розповсюдженням дезінформації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!