Головна Новини Суспільство Приколи Китайські школярі занизили рейтинг мобільного додатку, щоб не робити «домашку» на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайські школярі занизили рейтинг мобільного додатку, щоб не робити «домашку» на карантині

На карантині вони отримують домашні завдання через інтернет.

9 березня 2020, 14:02 comments2598
Поділіться публікацією:
Китайські школярі занизили рейтинг мобільного додатку, щоб не робити «домашку» на карантині

На тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19 більшість провінцій Китаю перейшли на суворий карантин, в результаті чого співробітники працюють віддалено, а школярі отримують домашні завдання через інтернет.

Проте через час китайським школярам прийшла в голову ідея штучно занизити рейтинг мобільного додатку Ding Talk, за допомогою якого вони отримують домашні завдання. На їхню думку, додаток видалять з магазину App Store у разі занадто низького рейтингу. Про це повідомляє Mashable з посиланням на звіт Лондонського журналу про життя на карантині в Ухані, епіцентрі коронавіруса.

В якості протесту віртуальним урокам школярі почали масово ставити низькі оцінки додатку в App Store, в результаті чого його рейтинг знизився з 4,9 до 1,4. Творцям програми навіть довелося просити школярів припинити їх дії таким же оригінальним способом.

"Мені самому всього п'ять років. Будь ласка, не вбивайте мене", — написали розробники нібито від імені самого додатка. Це допомогло, але незначно — рейтинг піднявся з 1,4 до 2,2.

На поточний момент додаток все ще знаходиться в App Store. Невідомо, чи вдасться школярам позбутися домашніх завдань, а творцям зберегти додаток в магазині.

Станом на ранок 9 березня кількість заражених коронавірусом досягла 110 тисяч осіб, з яких 62 тисячі одужали, а 3825 померли. Найбільше інфікованих у Китаї (понад 80 тисяч), в Італії (7375), Ірані (6566) і Південнiй Кореї (7382).

Як повідомляв портал "Коментарі", на карантинному лайнері Grand Princess починають відпускати пасажирів, серед яких 49 українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!