Головна Новини Суспільство Приколи Підбірка фотожаб: соцмережі "вибухнули" після оголошення карантину через коронавірус в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Підбірка фотожаб: соцмережі "вибухнули" після оголошення карантину через коронавірус в Україні

У соцмережах новина про запровадження профілактичних заходів в Україні через коронавірус не залишилася без уваги

11 березня 2020, 18:53 comments13068
Поділіться публікацією:
Підбірка фотожаб: соцмережі "вибухнули" після оголошення карантину через коронавірус в Україні

Сьогодні український уряд запровадив ряд обмежувальних заходів, які допоможуть не допустити поширення коронавірусу в нашій країні. Новина про це не змогла залишити українців байдужими і вони емоційно реагували на карантин та інші протиепідеміологічні заходи у соцмережах. "Коментарі" підібрали найбільш яскраві відгуки, меми та популярні фотожаби, які сьогодні українці розміщували в соціальних мережах.

Нагадаємо, соцмережі відреагували фотожабами на відправку українців у Нові санжари.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що поки "китайська" лихоманка поширюється світом, а в Україні ввели протиепідеміологічні заходи, заповзятливі українці вирішили підзаробити на "коронавірусній паніці". "Коментарі" дослідили найпопулярніші та незвичайні оголошення на тему коронавірусу на онлайн дошці OLX.

Так, до першої категорії "коронавірусних" оголошень в мережі можна віднести пропозиції про продаж товарів, так або інакше пов'язаних з коронавірусом (наприклад, "антикоронавірусні" свічки або тематичні брелоки). Другу групу становлять оголошення, в яких громадяни "піаряться" на коронавірусі, згадуючи про нього в описі послуги або товару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!