Головна Новини Суспільство Приколи Польські копи попросили злочинців не здійснювати мерзенні дії до подальшого повідомлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські копи попросили злочинців не здійснювати мерзенні дії до подальшого повідомлення

В Польщі через COVID-19 і паніку поліцейські просять злочинців припинити свою діяльність на час карантину

18 березня 2020, 16:00 comments1869
Поділіться публікацією:
Польські копи попросили злочинців не здійснювати мерзенні дії до подальшого повідомлення

Слідом за американськими колегами у Польщі поліцейські звернулися до злочинців і попросили про співпрацю. Згідно з повідомленням на сторінці польських правоохоронців у Facebook, вони просять незаконослухняних громадян припинити свою діяльність на час пандемії.

Копи пишуть про те, що через COVID-19 і паніку перед ними постали нові завдання, тому вони просять злочинців припинити всі "злочинні/ганебні/мерзенні дії до подальшого повідомлення".

"Ми проінформуємо вас в окремому повідомленні, коли ви зможете повернутися до повсякденної злочинної діяльності, продовживши звичну гру в "поліцейського-злочинця", — пишуть поляки, в країні яких підтвердили 246 випадків коронавірусу.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Італії та Іспанії, де вирує коронавірус, з'явилося правило "1 метра" і тупіт в знак подяки. В умовах жорсткого карантину медики вирішують, кому надавати допомогу, а деякі вмирають, прощаючись з рідними по Skype.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!