Головна Новини Суспільство неймовірно Новий рекорд: дев'ять вищих освіт отримала 25-річна українка
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд: дев'ять вищих освіт отримала 25-річна українка

Дівчина здобувала дипломи про вищу освіту не тільки в Україні, а й у Франції

18 грудня 2019, 09:07 comments6189
Поділіться публікацією:
Новий рекорд: дев'ять вищих освіт отримала 25-річна українка

Мешканка Вінниці, 25-річна Надія Яворовенко, отримала дев'ять дипломів про вищу освіту, що стало рекордом в Україні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

При цьому, кмітлива українка навчалася не лише на Батьківщині. Так, п'ять з дев'яти дипломів вінничанка здобула в Україні: закінчила Київський торговельно-економічний університет України та Національну академію внутрішніх справ України. Там вона отримала освіту з менеджменту організацій, менеджменту готельно-ресторанної справи, права (диплом бакалавра з відзнакою та диплом про магістерський рівень, — ред.). Решту дипломів "привезла" із Франції, а саме, освіту здобула в університетах Auvergne I, Ecole Universitaire du Management, Université Nice Sophia Antipolis та Institut du Droit, de la Paix et du Développement de l’Université Nice Sophia Antipolis. У цих вишах вінничанка навчалася за такими спеціальностями, як менеджмент, управління підприємствами, європейське право та перекладач іноземних мов.

А ось рекорд найбільш дипломованої українки офіційно зареєструють вже завтра – відразу після захисту дев'ятої магістерської роботи за спеціальністю "Бізнес-адміністрування", у Вінниці.

RhYhGcYktcmdjqZ6simSpdNDn.jpg

Раніше "Коментарі" розповідали про рекорди десятиріччя — зростання і спад населення, кількість робочих місць та інші надзвичайні події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!