Головна Новини Суспільство неймовірно "Випити ялинку": у Нідерландах пригощають пивом із новорічних дерев, викинутих минулої зими
commentss НОВИНИ Всі новини

"Випити ялинку": у Нідерландах пригощають пивом із новорічних дерев, викинутих минулої зими

В Амстердамі зібрали 600 кг голок і створили унікальний напій

26 грудня 2019, 18:05 comments2982
Поділіться публікацією:
"Випити ялинку": у Нідерландах пригощають пивом із новорічних дерев, викинутих минулої зими

В Амстердамі у місцевих пивоварнях на різдвяні та новорічні свята почали пригощати незвичайним напоєм, схожим на пиво. Основою для нідерландського пива стали викинуті ще в минулому році ялинки, з голок яких і роблять алкоголь. Про це повідомляє видання Fortune.

Відомо, що сировину для незвичайного пива почали збирати ще в 2018-му, щоб в країні було менше відходів. Виявилося, що їх переробка може перетворитися в щось смачне. Місцеві компанії The Hyatt Regency Amsterdam Lowlander використали 600 кг голок, зваривши пиво з ароматом хвої, хмелю і цитрусових. До речі, спробувати такий напій можна виключно в Нідерландах, проте не тільки в цьому році, але і в 2020-му, адже місцеві підприємці продовжать "утилізувати" відходи таким незвичайним чином і в цей раз.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в американському штаті Вісконсін в місті Уосо діє незвичайне обмеження: його жителям заборонено грати в сніжки. Правило затверджено міськрадою ще 57 років тому, однак тепер його вирішили оскаржити.

Так, американські чиновники ще в середині минулого століття вважали, що гра в сніжки вельми травмонебезпечна, і її прирівняли до кидання каменів. А в місцевій пресі у зв'язку з такою забороною навіть з'явилася стаття, автори якої прозвали Уосо "найгіршим містом у США". В результаті, чиновники вирішили переглянути норму, і на початку 2020-го на черговому засіданні рада має прийняти поправку і скасувати заборону на сніжки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!