Головна Новини Суспільство неймовірно У Великобританії черепаха влаштувала пожежу на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії черепаха влаштувала пожежу на Різдво

45-річну рептилію врятували пожежники

27 грудня 2019, 15:49 comments1872
Поділіться публікацією:
У Великобританії черепаха влаштувала пожежу на Різдво

На католицьке Різдво, 25 грудня, у Великобританії сталася дивна історія. 45-річна черепаха, перебуваючи у свято одна вдома, влаштувала пожежу. Про подію повідомляють співробітники пожарно-рятувальної служби графства Ессекс.

Згідно інформації рятувальників, 45-річна рептилія притиснула лампу до ліжка, в результаті чого спалахнув вогонь. Дим над будинком і вогонь, який вже поширився по кімнатах, побачили сусіди, які викликали пожежників. За півгодини полум'я ліквідували і винесли черепаху на свіже повітря. Рятувальники в жартівливій формі написали, що у черепахи сумний вигляд, але Різдво видалося щасливим, так як її врятували.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Німеччині на Різдво 63-річному жителю містечка Крефельд повернули втрачений рюкзак, в якому було 16 000 євро (понад 412 000 грн – ред). Згідно з даними місцевої поліції, близько опівночі 51-річний чоловік підняв з тротуару рюкзак. Вирішивши відшукати всередині щось, що вказало б на власника сумки, чоловік відкрив знахідку. Крім декількох різдвяних подарунків, лежали в рюкзаку і 16 000 євро готівкою. Чесний німець тут же відніс знайдене в поліцію і відмовився від подяки: за місцевими законами, йому належало 490 євро. Чоловік заявив, що не міг вчинити інакше, тим більше в Різдво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!